TRX Straps

1. TRX kan zijn voor elk fitness niveau van de mensen, in elke plaats, voor fitness of atletische prestaties doelen doen training.

2. Alle core alle T en tijd,TRX het lichaam als een geheel en niet één siteweergave,Door suspenderen weg zwaartepunt van het lichaam opzettelijk veranderen, waardoor het lichaam op de juiste plaatsing van het zwaartepunt in de handelwijze handhaven handhaven,Vergeleken met traditionele opleidingsuitrusting rugleuning steun, de toepassing van de werkwijze moeten vertrouwen op hun eigen fysieke kracht om het kernlichaam betrokkenheid stabiliseren.

3. TRX schorsing anker aan een enkele manier vast te zetten aan een ander vlak anders dan de traditionele manier van trainen apparatuur training door een enkel vlak aan de opleiding uit te voeren, zodat onze training meer van ons dagelijks leven zal de operatie uit te voeren.

4. Unieke schorsing principe om het lichaam de spieren balans, coördinatie en stabiliteit voor spierkracht, core-spieren te verhogen, vet te verbranden, hebben sculptuur curves uitstekende resultaten

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren