TRX Rip Trainer

TRX schorsing training systeem voordelen:

  

1、Compact, makkelijk mee te nemen
  TRX gebruik van geavanceerde industriële technologie, kan het gewicht dat minder dan 2 pond en vereist slechts een zeer kleine collectie ruimte, de installatiemethode is erg eenvoudig, thuis of buitenshuis, zolang de band is bevestigd aan de deur, muur of ander plaats, kunt u altijd beginnen met bewegen.

2、Voor mensen van verschillende fitness niveaus zijn geschikt
  Of het nu beginner of de gezondheid van mensen, te dun of wilt u de spieren te trainen, kunt u hun eigen lichaamsgewicht te volgen, door het veranderen van de hoek van het lichaam en de slinger was aanpassing weerstand, spelen hun eigen trainingsdoeleinden.

  

3、Stel de balans functie
  Opknoping training zoals yoga op het touw, waardoor het uithoudingsvermogen nodig, maar moeten ook een breed scala aan evenwicht vaardigheden onder de knie.

4、Oefening rugspieren
  In de afgelopen jaren, de Amerikaanse geschiktheidsindustrie met bijzondere nadruk op de onderrug spieren van de oefening, vooral de spieren rond de wervelkolom. Toen we richten wanneer de aarde door de zwaartekracht, lenden- en onderste ledematen gewrichten worden onderworpen aan zeer grote druk, een tijd is eenvoudig rugpijn。Werknemers moeten in het algemeen worden in het kantoor sedentaire, dit symptoom is belangrijker. TRX maken wervelkolom morfologie aangepast om volledig te ontspannen de gewrichten terwijl de onderrug spieren te oefenen, is de meest geschikte manier om fitness. De zogenaamde kern krachttraining, verwijst hiernaar.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren