TRX Pro Suspension Trainer

TRX Wat is het principe?
TRX via uw eigen gewicht als weerstand, en kunt u afstemmen van de lengte van de nylon band aan de hoek van spiertraining te veranderen, om spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit te trainen. Toepassing van hoge flexibiliteit TRX, in principe kun je de TRX gebruiken om alle spieren van het lichaam te trainen, zolang je creatief kan zijn, of surfen op het internet, kunt u thuis blijven, veilig thuis opgeleid!
Omdat tijdens de TRX training, in aanvulling op nylon gordel en het lichaam van de grond raakt buiten het steunpunt van het lichaam had geen steun, moet u door middel van acties, meestal minder fijne spieren en diepe spieren te helpen in balans, zodat beginners hebben voortgezet gefaald psychologische voorbereiding, maar als je bekend bent met later, ontvangt u een verhoging van de prestaties van andere sporten zijn!
Aangezien de TRX door zijn eigen gewicht als weerstand, en kan dus niet zo effectief als halters en halters om spiermassa te vergroten, om zo te streven snel spiermassa vrienden verhogen, ijzer uw belangrijkste training, maar moet gebruikt worden als een hulpmiddel met de TRX gebruiken.

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren