Verzenden & opbrengst

 


Verzendbeleid

Belangrijke mededeling: Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen.Wij waarderen uw bedrijf en wij willen dat u onze scheepvaart proces te begrijpen voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling, zodat u weet wanneer u uw pakket verwachten.

 

Q: Waar komen de punten aan?
A: Onder normale omstandigheden, wij pakjes over de hele wereld door DHL, UPS, TNT, USPS en FedEx. De pakketten zullen worden verzonden binnen twee werkdagen vanaf het moment dat uw betaling worden geverifieerd.

 

Q: Hoe lang duurt het voordat je pakketten ontvangen?
A: Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling worden verscheept.Over het algemeen, het zal u 5-7 kalenderdagen om uw pakketten te ontvangen op uw deur(deur tot deur service). Als ze niet binnen 10 werkdagen zal aankomen,Contacteer ons alsjeblieft. We zullen binnenkort terug contact met u op.Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adres.Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is en leverbaar.

 

Q: Moet ik betalen voor belastingen en douanerechten?
A: Wij betalen voor u op voorhand bijna alle douanerechten voor vele bestemmingen in de wereld (bijvoorbeeld het Amerikaanse, Europese Unie).In sommige gevallen, afhankelijk van de bestemming en de gekochte items, kunnen belastingen en heffingen ten laste van de ontvanger.

 

Q: waar is mijn bestelling?
A: Zodra de bestelling is verzonden, Het volgen aantal zal naar uw e-mail automatisch verzonden. En tracking nummer kan traceren zijn binnen 48 uur.We zullen ook e-mail u de website om uw pakket te volgen.

 

Voor meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


terugkeer & Exchange beleid

Vanwege het feit dat onze producten zijn gekocht via het internet, kan niet worden berecht op van tevoren en worden gekocht ter plaatse ongezien, we hebben ontwikkeld de volgende terugkeer en uitwisseling beleid voor de klantenservice doeleinden. Natuurlijk,Wij hopen dat u tevreden bent met uw selectie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw selectie,onze terugkeer en uitwisseling beleid is als volgt:

 

Voor Returns:

Rendement kan terug binnen de 7 dagen worden toegezonden na ontvangst,Alle geretourneerde artikelen moeten nooit gebruikt en in nieuwstaat verkerend. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd.Zoals voor het retourneren juiste items voor een terugbetaling:Alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee.Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

Voor Ruilen:

We accepteren alleen uitwisselingen voor nieuwe en nooit gebruikt items met alle toebehoren en verpakking. Gelieve terug te sturen de items binnen 7 dagen na ontvangst.Alle retouren moeten worden verzekerd,uitwisselingen zullen worden verzonden binnen 5-7 dagen na de terugkeer is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

Belangrijke mededeling:

 

1. Alvorens terug te keren goederen, neem dan eerst contact met ons op om de problemen die je ondervindt te bespreken.
2. Hoewel we 100% probleemloos terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld kost, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk te maken voordat u uw bestelling.
3. Neem contact op met onze klantenservice eerste om het retouradres te krijgen.
4. We zullen niet verantwoordelijk voor de verliezen zijn als de geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, originele postkantoor ontvangst moet worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.

 

Als u nog vragen, neem dan contact met ons op.