Privacy verklaring


Ons doel is voor u om zo comfortabel te zijn met behulp van onze website als u winkelen in uw plaatselijke winkelcentrum.Wij nemen ernstig de kwestie van de veiligheid. Elke keer dat u ons uw credit card nummer en uw factuur- en verzendgegevens, we gebruik maken van de industrie-standaard Secure Sockets Layer(SSL) technologie om de informatie wordt onderschept voorkomen.

Onze toewijding aan privacy Uw privacy is belangrijk voor ons. Om een betere bescherming van uw privacy bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die wij verzamelen: Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde en op de website verstrekte informatie. Op sommige pagina's,kunt u producten bestellen, maak verzoeken en register om materialen te ontvangen.De soorten persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn:Naam Adres E-mailadres Telefoonnummer Credit Card Informatie Op sommige pagina's, kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, Als u een gift online bestellen en willen dat het rechtstreeks naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen.In dit geval, de aard van de persoonlijke informatie die verzameld zijn:Naam Adres Telefoonnummer

The Way We gebruiken informatie: We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling te voltooien.We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en te bevestigen levering.We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om beter ontwerp van onze website en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal individuen een bepaald gebied bezocht op onze website,of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen vulden ons inschrijfformulier, maar we zouden niets dat kan worden gebruikt om die personen te identificeren onthullen.Ten slotte, hebben we nooit gebruikt of delen van de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die geen verband houden met de hierboven beschreven die zonder ook het verstrekken van u de mogelijkheid om opt-out of anderszins dergelijk niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze toewijding aan Data Security: Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te maken aan het veilig stellen van de informatie die we online verzamelen.

Hoe kunt u toegang en correctie van uw informatie:Je kan de toegang tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en te handhaven door het sturen van een schriftelijk verzoek aan de op de Info pagina-adres beoordelen. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen. U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie te corrigeren door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze blijkt fout.Om uw privacy en veiligheid te beschermen,zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Contacteer ons: Mocht u nog andere vragen of opmerkingen over deze privacy-beleid,stuur ons dan een e-mail, of neem contact op met onze klantenservice online.